Szinergia Üzleti Szakképző Iskola

Galéria

ÖKILAND = gazdasági szerepjáték

ÖKILAND = gazdasági szerepjáték

2014.05.20-23. között megrendezésre került Bodajkon az Ökiland Tábor, ahol a 2013/2014-es tanévben a Diákvállalkozások versenyén az országos döntőbe jutott csapatok vehettek részt. Az Ökiland Tábor ideje alatt a résztvevő diákok játékos formában, mégis “élesben” megtapasztalhatták, hogyan működik egy társadalom. Olyan jogokat kaptak, és olyan kötelességeket vállaltak, amelyek nemcsak szabadsággal, de felelősséggel is jártak. A tábor jellegzetessége az volt, hogy vállalkozás alapon működött a helyi igényeket figyelembe véve szerveződtek a különböző cégek (Pl.: túraszervező, marketinges, vendéglátós, tartozás beható, stb.). Gratulálunk a résztvevőknek, minden vállalkozás nyereséges volt!

Sportnap 2014.

Sportnap 2014.

VII. Országos Szinergia Sportnap Budapesten – Minden évben így idén is megrendezésre került a sportnapunk, ahová iskolánk minden tagintézményéből érkeztek diákok és tanárok, hogy összemérjék tudásukat különböző sportágakban (foci, kézilabda, röplabda, kosárlabda, tenisz, ping-pong, úszás, tréfás váltóversenyek, stb.).

Diákvállalkozások versenye 2014.

Diákvállalkozások versenye 2014.

Idén is megrendezésre került a Szinergia diákvállalkozások versenye. Tanulóink kis csoportokban üzleti vállalkozásokat hoznak létre, melyet először osztály szinten mutatnak be, majd a legjobbak tagintézményi és országos szinten is összemérik tudásukat. Mindennek életszerűnek kell lennie, így válik igazán izgalmassá feladat!

BaGaTech Szakkiállítás - 2014.03.07.

BaGaTech Szakkiállítás - 2014.03.07.

A 2014-es BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállításon iskolánkat a Taverna Tagintézményből Halász Violetta Liliána másod éves cukrász tanulónk képviselte, aki fantasztikus artisztikájáért aranyéremmel és a Cukrászati Termékverseny fődíjával térhetett haza. Kimagasló teljesítményét a szakmai zsűri példaértékűnek ítélte! Az alkotás címe: Van Gogh világa „saját” szemmel

XII. Farsang Kupa - 2014.02.08.

XII. Farsang Kupa - 2014.02.08.

Idén Tatán került megrendezésre a XII. Farsang Kupa. Iskolánkat a Taverna Tagintézményből Halász Violetta Liliána másod éves cukrász tanulónk képviselte, aki gyönyörű és finom süteményeivel aranyéremmel tért haza, valamint Báder Róbert első éves pincér tanuló, akit fantasztikus asztaláért oklevéllel és polgármesteri különdíjjal jutalmaztak. Gratulálunk nektek!

Nyílt napok 2013/2014-es tanévben

Nyílt napok 2013/2014-es tanévben

Évről-évre egyre többen jönnek el nyílt napjainkra! Várunk téged is!

Gólyáink minden évben buliznak

Gólyáink minden évben buliznak

Minden tagintézményünkben nagy féltéssel kezeljük a Gólyáinkat. Mindenhol máshogy buliznak, képeink az ország különböző pontjain készültek, reméljük Ti is kedvet kaptok hozzá!

Sportnap 2013.

Sportnap 2013.

Minden évben megrendezzük a Szinergia Országos Sportnap rendezvényünket, melyen az összes tagintézményünk ( Budapest, Eger, Pécs, Szeged, Miskolc ) diákjai, tanároi és kollégák mérhetik össze tudásukat számos sportágban. Reméljük a következő évi Sportnapon már Te is a nevezők között leszel!

Sportnap 2012.

Sportnap 2012.

Minden évben -felváltva Szegeden és Budapesten - összegyűlik az iskola színe-java, hogy a tagintézmények megmutassák ki a legügyesebb. Számtalan sportágban méri össze erejét tanár és diák, hogy a nap végén, mindeni endorfinnal-telve, mosolygósan térjen haza. A Szinergia értékrendjében az egészség és a sport nagyon fontos. Veled is megosztjuk értékeinket!

Kommunikációs tréning - így indul nálunk az év

Kommunikációs tréning - így indul nálunk az év

Nálunk már hagyomány, hogy minden tanév első hetében kommunikációs tréninget tartunk új tanulóinknak. Mókás és izgalmas feladatokat állítunk össze, hogy a tréning végére igazi csapatként kezdhessék meg a tanévet az osztályok.

Nyílt Napok 2012/2013-as tanév

Nyílt Napok 2012/2013-as tanév

Egy iskola, nem csak egy képzés helyszíne. Nem csupán tantermek, folyosók, padok és székek. Minden iskolának saját lelke van. Minden évben több alkalommal - novembertől egészen áprilisig - országszerte rendezünk Nyílt Napokat, hogy eljöhess hozzánk és tapasztalhasd milyen a Szinergia Életérzés!

Szakmai vizsgák 2013. május-június

Szakmai vizsgák 2013. május-június

Minden tagintézményünkben eseménydús, de sikeres vizsgaidőszak zajlott. A szakmák változatosságához híven, egy színes képcsokorral mutatjuk meg Nektek, hogy hogy szerepeltek végzőseink.

Diákvállalkozások versenye 2013.

Diákvállalkozások versenye 2013.

Iskolánkban már hagyomány a Diákvállalkozások Versenye. Minden tagintézmény összeméri az erejét, hogy végül a legjobb vállalkozás kerüljön ki győztesként. Hogy mi is az a Diákvállalkozás? Tanulóink az elméleti órákon tanult ismereteket a gyakorlatban is kipróbálhatják, saját vállalkozás tervének elkészítésével és megvalósításával. A diákok létrehoznak egy üzleti vállalkozást,és prezentáció formájában több fordulóban bemutatják azt. Szerezz nálunk Te is használható tudást!

Szakmai versenyek 2013.

Szakmai versenyek 2013.

Számos szakmai versenyen vettek részt idén a Taverna Vendéglátó és Idegenforgalmi Tagintézmény tanulói. Sőt, nem csupán részt vettek, hanem nagyon szép eredményeket is elértek. Legyen ez minden új tanulónk számára követendő út. Az iskola részéről minden versenyen indulni kívánó tanulót teljes támogatásban részesítünk.

    1 / 1    

Nappali képzésekEsti képzések

1073 Budapest Erzsébet krt. 39. 1/5

06 (1) 479-0039

Tagintézeményről

 

logo_ame.jpg