Szinergia Szakiskola Szegedi Tagintézménye

Galéria - Szeged

Gólyahét, gólyabuli_2013/2014

Gólyahét, gólyabuli_2013/2014

Új tanév, újabb gólyabuli. A korábbiakhoz hasonlóan ismét egy remek hangulatú és vicces feladatokban gazdag gólyahetet, majd estét tudhatunk magunk mögött. Mindenki remekül érezte magát!

Kommunikációs tréning - 2013/2014

Kommunikációs tréning - 2013/2014

A rendezvény keretében tanulóink különféle vicces- és kreatív feladatok megoldásán keresztül megismerkedhettek osztálytársaikkal. Sokat beszélgettek és ahogy a képek is mutatják, mindenki jól érezte magát.

Céglátogatás

Céglátogatás

Iskolánkban tanulóink egy része az elméleti képzés mellett évközi gyakorlatot is teljesít. A diákok valós cégeknél, valós élethelyzetekben gyakorolhatják a tanórákon tanultakat és bizonyíthatják szakmai rátermettségüket, alkalmasságukat. A képek a gyakorlati helyeken folyó munka közben készültek. ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG? BÁTRAN KERESS FEL MINKET!

OKJ záróvizsgák után..._2013

OKJ záróvizsgák után..._2013

Az OKJ-s záróvizsgákat követően már mindenki fellélegezhet és önfeledten örülhet a megszerzett szakképesítésnek. És akár nem is egy, hanem több szakmát is bezsebelhetsz! Érdekel a lehetőség? KERESS FEL BENNÜNKET TE IS!

Életképek

Életképek

Számos, a tanulmányokat kiegészítő-, és elősegítő rendezvényt, versenyt, valamint egyéb szórakozási lehetőséget szervezünk tanulóinknak. Szívesen részt vennél TE is ezeken? GYERE EL HOZZÁNK!

Év eleji kommunikációs tréning_2012/2013

Év eleji kommunikációs tréning_2012/2013

Tanévkezdéskor lehetőséget biztosítunk arra, hogy jobban megismerkedhessetek társaitokkal. Vicces, izgalmas, trükkös, tréfás és csapatmunkát igénylő színes feladatok segítenek ebben. GYERE HOZZÁNK és Te is kipróbálhatod ezeket!

Sportnap_2012/2013

Sportnap_2012/2013

Minden évben megrendezésre kerül Országos Sportnap rendezvényünk, melyen az összes tagintézményünk diákjai, tanárok és kollégák mérhetik össze tudásukat számos sportágban. UGYE A KÖVETKEZŐ SPORTNAPON VELED IS TALÁLKOZUNK?

Gólyahét, gólyabuli_2012/2013

Gólyahét, gólyabuli_2012/2013

Nappalis, 13. évfolyamos tanulóink számára a végzős évfolyamok közösen szokták megszervezni a gólyabulit és az azt megelőző gólyahét rendezvényeket. A sok nevetés, jó hangulat és fergeteges buli elmaradhatatlan kellékek! LEGYÉL TE IS RÉSZESE!

    1 / 1