Szinergia Szakiskola Pécsi Tagintézménye

Magunkról

ÁrkádIrodaház.pngPécs Egyetemváros, mi több Kulturális központ, mely arra ösztönöz, hogy Te is vele pezsegj, fejlődj, ha nem is mindjárt a legfelsőbb szinteken – bár, támogatott féléveidet, s ezzel a lehetőséget a továbbtanulásra nálunk nem veszíted el!

Pécsett 2005 óta van jelen iskolánk, az eltelt évek alatt folyamatos fejlődés jellemzi tagintézményünket, minden területen. Széles szakma kínálatunkból évről évre több osztályt indíthatunk el. Melynek köszönhetően Kereskedelem, Logisztika, Közgazdaságtan, Menedzsment, Idegenforgalom és Sport képzési területen is indulnak képzéseink nappali, és esti tagozaton egyaránt.

 

Iskolánk 2010-ben új, nagyobb, szebb helyre költözött egyenesen Pécs legközpontibb épületébe, az Árkád Irodaházba. Ennek köszönhetően a vidéki tanulóinknak is egyszerűen, és könnyen megközelíthetőek vagyunk az autóbusz állomás közelsége miatt. A szünetekben pedig Pécs legszebb kilátásában gyönyörködhettek, egyenesen a Mecsekre és a TV-toronyra nyílik kilátás a termekből. Ennél szebb és jobb helyet kívánni sem lehet. :-)
Ami az iskola elhelyezkedésénél is fontosabb, az a jól felkészült, szakmailag tájékozott oktatók, amiben nincsen hiány! A szakmai tárgyakat nem csak képzett, hanem szakmai múlttal – és jelennel – rendelkező óraadók tartják, hogy az iskolapadból kikerülve már gyakorlati ismeretekkel is rendelkezzenek tanulóink.
Ahhoz, hogy igazán gyakorlatiasak és szemléletesek legyenek az órák iskolán technikai felszereltségei is kiváló, saját számítógép teremmel rendelkezünk – ahol nem csak az oktatás, hanem az ECDL vizsgáztatás is folyik – valamint interaktív táblák, és laborgépek segítik, hogy minél izgalmasabb órákon vehessen részt az, aki minket választ.


További nagyszerű lehetőséget biztosít nappali tagozaton a magas óraszámú nyelvoktatás, melynek célja –a szakmai vizsgára való felkészítés mellett – hogy azon tanulóknak akiknek fontos, hogy a manapság elvárt nyelvi képzettséggel rendelkezzenek, lehetőséget tudunk biztosítani, hogy LCCI vagy Gazdálkodó nyelvvizsgát tegyenek az első évet követően.


Annak érdekében, hogy ne csak a dolgos hétköznapok legyenek az emlékek között, igyekszünk minél színesebb diákéletet biztosítani. Minden évben megrendezésre kerül a Szinergia Sportnap, ahol a Tagintézmények tanulói mérik össze fizikai tudásukat többféle sportágban – például foci, streetball, kézilabda, váltófutás, szkander, stb. – természetesen azok sem maradnak ki a jó hangulatból, akik esetleg nem tudnak bekapcsolódni a sportolásba, mert szurkolókra is mindig nagy szükség van:)! Ha valaki a hasznosat a kellemessel szeretné kombinálni, neki lehetősége nyílik a Leonardo programban részt venni, ahol pályázat útján, külföldi tanulmányutat nyerhet el teljes ellátással, ahol kipróbálhatja nyelvtudását, és új ismeretekre tehet szert! Ezenkívül iskolánk számos programmal színesíti a tanévet pl.: Gólyabál, Halloween verseny, plakátverseny stb.


Ha felkeltettük érdeklődésed, sok szeretettel várunk személyesen irodánkban, ahol további személyre szabott tájékoztatással szolgálhatunk számodra!
Itt a pécsi Szinergiánál célul tűztük ki, hogy segítsünk Neked kiigazodni a szakmakombinációk burjánzó erdejében, hogy meg lelhesd benne azt az ösvényt, amely egy sikeres életút meghatározó kezdete lehet.


A Szinergia pécsi csapata Téged vár!