Gyógy-, és sportmasszőr

tanév: 2015-2016.
munkarend: Nappali képzések
képzési idő (év): 2
képzési helyszín: Budapest - Óbudai Tagintézmény

Milyen szakmát ad?

Gyógy-, és sportmasszőr

képzési szint: emelt
OKJ szám: 54 726 01

 

"Ó azok az áldott aranyat érő kezek!!!!!"


Ki ne kiáltott volna fel ezekkel a szavakkal egy  masszázskezelés után, amikor felfrissülve, ellazulva, stressz mentesen, izomgörcsök nélkül felállt a masszázságyról, vagy kiszállt a masszázs székből!

 

Igen, a gyógy és sportmasszőr hivatása, hogy szakmai tudása legjavát adva kényeztesse a klienseit, segítsen  az idegrendszeri és mozgásszervi  betegségek megelőzésében, az egészség megőrzésében, a sérülések utáni rehabilitációban. Minderre csak akkor képes, ha elsajátítja mindazt a tudást, melyet az OKJ-s Gyógy és sportmasszőri képzés kínál.

 

Munkája során nem csak erkölcsi, hanem anyagi elismerésben is részesül, mivel az egészség minden embernek a legnagyobb kincse. A hosszú minőségi élet ma már nem elérhetetlen álom, csak tenni kell érte.

 

A gyógy és sportmasszőr egészségügyi intézményekben szakorvos és gyógytornász irányítása mellet teamben dolgozva gyógymasszázst, hidro és balneoterápiás kezeléseket végez, fürdőkben, gyógyfürdőkben, wellness részlegekben fizikai közérzetjavító szolgáltatást nyújt. Sportmasszőri feladatait a sportolók teljesítményének  megőrzésében, fokozásában és a sportsérülések utáni rehabilitációban látja el.

 

A különböző masszázstechnikák alkalmazásával, anatómiai, korélettani, klinikai ismereteinek felhasználásával  hatékonyan vesz rész az egészségügyi ellátásban, miközben egészségnevelési feladatokat is ellát.

 

Iskolánk több éves tapasztalattal rendelkezik a gyógymasszőr és sportmasszőr képzés területén, kiváló szakemberek adják át elméleti és gyakorlati tudásukat. Szakmai gyakorlati helyszínünk az ORFI.

Egy-két éven belül az egészség szolgálatában álló szakmák lesznek a legpiacképesebbek és a magas szakmai tudással, végzettséggel rendelkező szakemberek lesznek a legmegbecsültebb munkaerők. 

Bővebb infót kérek Jelentkezés

Vissza az előző oldalra