Szinergia Szakiskola Miskolci Tagintézménye

Magunkról

Üdvözlünk a Szinergia Üzleti Szakképző Iskola Miskolci Tagintézményének honlapján!

iskola_kivulrol (2)_700x394.jpg

Iskolánk  2006 nyarán kezdte meg működését, a belváros szívében, vidékiek számára is jól megközelíthető helyen, ugyanis a buszpályaudvar és a vasútállomás is kb. 5-10 perc sétára van tőlünk. Intézményünket fiatalos lendület, családias légkör és magas szintű szakmai precizitás jellemzi. 

 

Célunk, hogy a nálunk végzett tanulók korszerű, több területen is használható, versenyképes tudással rendelkezzenek, és szakmájuk alapos elsajátítása mellett birtokában legyenek mindazon gyakorlati tudásnak is, melyet irányított szakmai gyakorlatos programunk biztosít számukra.

 

A változatos képzési kínálatunknak köszönhetően egyre többen iratkoznak be hozzánk, és szereznek versenyképes szakmákat - Logisztika, Kereskedelem, Pénzügy és Idegenforgalom területein.

 

Az iskolánk erősségei közé tartozik, hogy szakmailag jól felkészült tanárok tanítanak nálunk, akik munkaerőpiaci tapasztalatokkal is rendelkeznek.

A diákok magas óraszámban tanulhatnak nálunk idegen nyelvet , és mivel LCCI Üzleti Nyelvvizsga Központ is vagyunk, így helyben megszerezhetik bizonyítványukat.

Ha jól tanulsz a Leonardo Programunk részese is lehetsz, ahol külföldi tanulmányút során gyarapíthatod tovább nyelvtudásod, és nem utolsó, hogy jó buli és örök emlék is lesz számodra!

 

Ügyfélszolgálatunkon barátságos légkör fogadja a tanulókat, ahol tanulmányi ügyintézők segítenek a mindennapos vagy éppen aktuális ügyeik intézésében, kérdéseik megválaszolásában, problémáik megoldásában. Fontosnak tartjuk, hogy bennünket választók megtalálják számításaikat, ezért a beiratkozáskor nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki a számára legkedvezőbb szakmát válassza. 

 

A rohanó hétköznapokon színes programokkal próbálunk lazítani - minden évben megrendezésre kerül a Szinergia Sportnap, Diákvállalkozások Versenye, Gólyahét, plakátverseny, stb...

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, látogass el irodánkba, ahol további értékes információkkal szolgálhatunk képzési kínálatunkról és iskolánkról!

 

Szinergia Szakiskola Miskolci Csapata