Szinergia Szakiskola Egri Tagintézménye

Magunkról

A Szinergia Üzleti Szakképző Iskola Egri Tagintézménye, érettségi utáni szakképzésre szakosodott – családias hangulatú képző intézmény, mely tanulóink számára  színvonalas oktatást  biztosít.

 

Aki meghallja Eger nevét, önkéntelenül felötlik benne a történelem, a Vár , az ódon barokk utcák képe, a várost  - az évszaktól függetlenül -   felkereső  jókedvűen  szórakozó – turisták áradata.

A Bükk, a Mátra, a Tisza tó közelsége és újabban az egerszalóki Termál - völgy strandjai, a környék híres borai, a magyaros gasztronómia nagy vonzerővel bírnak a kikapcsolódásra, felüdülésre vágyó hazai és külföldi vendégeknek.

Ehhez az adottságokhoz igazodva fogalmaztuk meg iskolánk célját: általánosan művelt, komplex szakismerettel bíró  vendéglátó , idegenforgalmi vagy kereskedő alapszakmát  végzett,  érettségizett fiatal szakembereket kívánunk képezni  az Észak-Magyarországi Régió számára.

 

Az elméleti oktatás - a belváros szívében, a Minaret tőszomszédságában - a Hotel Minaret épületében található iskola termeiben folyik.

A gyakorlati képzést tanulóink a Hotel Eger 4 csillagos szálloda-együttesében kapják.

A Hotel Eger Észak- Magyarország legnagyobb konferencia központját magában foglaló wellness szálloda. A nagy vendégforgalom és az igényes rendezvények - kiemelkedően jó gyakorlati felkészültség megszerzésére nyújt lehetőséget tanulóinknak.

Tanulóink elsősorban Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyéből érkeznek hozzánk, de természetesen más megyéből jelentkezőket is tárt karokkal várunk!

A tanulás mellett, minden tanévben jut idő sportolásra, kulturális események látogatására is.

Keresett, népszerű szakmákat tanulhatsz nálunk –amelyekkel később el is tudsz helyezkedni.

 

Várjuk jelentkezésedet!

Címünk : 3300 Eger, Knézich Károly út 2.(Minaret Hotel épülete)

Tel: 36/310-355 

Nappali képzésekEsti képzések

3300 Eger
Knézich Károly út 2. (Minaret Hotel épülete)

06 36 310 355

 

logo_ame.jpg