Szinergia Szakiskola Erzsébet Körúti Tagintézménye

Magunkról

Ügyfélfogadás_700x394.jpgErzsébet Körúti Tagintézmény

 

Erzsébet Körúti Tagintézményünk 2001 szeptemberében nyitotta meg kapuit Budapesten a Nyugati Pályaudvartól öt percre!

Jó elhelyezkedésünknek köszönhetően az agglomerációs korzetben élő fiataloknak is megfelelő alternatívát jelent iskolánk!

 

Folyamatosan megújuló és a piaci igényeknek megfelelő képzéseinknek hála Budapest egyik vezető Szakképző Iskolájává váltunk az elmúlt 12 évben!

 

Gyakorlatorentált képzéseinknek köszönhetően minden diákunk fel tud készülni arra, hogy mi vár rá a "nagybetűs " életben!


Tanuló-centrikus szemléletünk és szakmakombinációink nagyban segítik fiataljainkat abban, hogy minél gördülékenyebben sajátíthassák el azt a tudást amivel később megállják a helyüket a választott szakterületen és ebben dőntő szerepet játszanak szakképzett tanáraink is!

 

A diákok magas óraszámban tanulhatnak nálunk idegen nyelvet , és mivel LCCI Üzleti Nyelvvizsga Központ is vagyunk, így helyben megszerezhetik bizonyítványukat.


Ha jól tanulsz a Leonardo Programunk részese is lehetsz, ahol külföldi tanulmányút során gyarapíthatod tovább nyelvtudásod, és nem utolsó, hogy jó buli és örök emlék is lesz számodra!

 

A rohanó hétköznapokon színes programokkal próbálunk lazítani - minden évben megrendezésre kerül a Szinergia Sportnap, Diákvállalkozások Versenye, Gólyahét, plakátverseny, stb. 

 

Ha megfelelően teljesítesz ösztöndíj rendszerünk lehetővé teszi, hogy még élvezetesebb legyen a nálunk eltöltött 2 év!

 

Fontos az is, hogy saját szemeddel lásd, tapasztald meg az iskolai miliőt! Ezért hívj bátran Bennünket vagy gyere el a suliba személyesen, hogy kérdéseidre teljes körűen kaphass információt!

 

Remélem, hogy szeptembertől tanulóink között üdvözölhetünk Téged is!

 

 

Kellemes nyarat és sikeres pályaválasztást kíván a Szinergia Erzsébet körúti csapata!